Betsekvensen börjar med utkörningsrullen, som är den första rullen av tärningen. Come-out-rollen är tiden för att placera Pass-insatser genom att placera ett chip eller chips på Pass-linjen direkt framför dig, eller Passa inte satsningar, genom att placera en chip eller chips på Not Pass-baren. Pass satsningar satsar med skytten, och passa inte spel är mot skytten. En spelare som betecknar skytten flirar tärningarna mot bordets motstående vägg. Om utkörningsrullen är 7 eller 11, vinner passspel och missar inte spel. Om utrullningsrullen är 2, 3 eller 12, är det craps och förlorade satsningar. Låt inte satsningar vinna på 2 eller 3, men 12 är ”spärrade”; Passa inte satsningar varken vinna eller förlora om rollen är 12.grunderna

Om kommandot är något annat tal blir det ”punkten”. Om poängnumret rullas igen före nästa 7, vinner passspel och missar inte bets. Om en 7 kommer upp före poängtalet, Vinner inte vad spel och vinner passet. När skytten ”sjuar ut” – misslyckas med att göra poängen – tärningarna passeras till en ny skytt. Möjligheten att skjuta går över bordet medsols.

Om skytten kommer ut kommer en plastskiva, svart sida upp med ordet ”Off” i vitt, att placeras i ett hörn av layouten, vanligtvis i en ruta som är märkt ”Kommer inte”. Om skivan har blivit vänd på sin vita sida, märkt ”På” och placerad i en numrerad ruta, är det numret den aktuella punkten och den kommande rullen är inte en utkomst.

”Field” satsningar – för en en-roll satsning som en av sju nummer kommer att dyka upp – behöver inte vänta på utkörningen; De kan placeras före valet genom att placera ett chip eller chips i fältområdet. På samma sätt kan du satsa propositioner eller svåra sätt innan du rullar genom att lägga en chip eller chips på layouten och berätta för dealern vad du vill ha.

De bästa satsningarna

bästa satsningarna

Även om du kan satsa på en tärningskombination du kan tänka dig, bör nybörjare begränsa sig till den handfulla satsningar som erbjuder den lägsta huskanten:

  • Pass / misslyckas inte: De grundläggande satsningarna i spelet, som förklaras ovan, är också de bästa spelen, särskilt när de kombineras med fria odds. Huset har bara en 1,41 procent kant på en Pass-satsning och 1,4 procent på Inte passera. De flesta spelarna satsar på Pass-linjen, delvis för att de gillar kamratskapet att rota för skytten för att göra poängen. Pass-line spelare kallas ”rätt bettors”, i motsats till ”fel bettors” som spelar inte passera och satsa mot skytten.

Come-out är den bästa delen av sekvensen för en Pass-satsning. Det finns sex sätt att rulla 7 med två tärningar och två sätt att rulla 11, för åtta vinnande rullar på kom-out. Och det finns bara fyra förlorande rullar – en väg till var och en för att göra 2 eller 12 och två för att göra 3. Omvänt är utträdet hotpunkten för att inte passera spel – tre sätt att vinna, eftersom 12 är spärrade, åtta att förlora. När en poäng har upprättats är inte Pass-satsningen favorit att vinna. Pass / Passa inte insatser betalas ut vid lika pengar; det vill säga en vinnande satsning på $ 5 returnerar ditt ursprungliga $ 5 plus $ 5 i vinster.